Kanske du arbetar idag på en salong som frisör och har drömmen att en dag starta upp en egen hårsalong. Nu kanske det är dags att ta tag i den drömmen och låta den gå i uppfyllelse.

Genom dina kontakter så kanske du redan vet om någon salong som är till salu och som du kan köpa. Självklart så är läget viktigt för din nya salong och du bör kolla på ställen som ligger så till att det är lätt att hitta men också att din kundkrets som du kanske redan har gärna följer med dig till din nya salong. Köper du en väl inarbetad salong så kan du dra nytta av detta. Den gamla ägaren kanske vill hyra in sig på en stol, eller du kanske har andra som skulle vara intresserad av detta.

Det kanske behövs en viss renovering av lokalerna innan du kan vara igång med din verksamhet. Viss utrustning från den gamla salongen kanske behöver bytas ut mot nytt. Ansök om att bli avtalskund hos företag som Kutts för att få bättre priser och bra erbjudanden till din salong. Det är av vikt att använda sig av kvalitetsprodukter i sin salong. Saker som dagligen används bör hålla för att kunna arbetat som frisör. Du kan behöva komplettera upp din salong med slinghättor, frisörstolar, färgskålar och annat som du har behov av.