Känner du dig stressad, har du mycket på jobbet? Frågorna känns säkert igen, vi är många som känt samma sak. Vi vill med enkla medel visa på hur du kan fixa ett hemmaspa så att du kan kunna slappna av på hemmaplan utan att behöva åka iväg för att njuta.

Hemmaspa

Först och främst så bör du se till att du kommer ner i varv och detta kan du göra genom att dra ner belysningen i ditt hem och tända levande ljus. Badrummet kan du drapera med några tyger i rött eller orange som gör det mysigare än det vanliga kaklet som finns där. Antingen så köper du något doftljus med en doft som du älskar eller så kan du lägga upp färska örter eller ställa in levande blommor som doftar gudomligt.

Använd dig av till exempel Spotify och leta upp någon skön musik som passar för din spakväll. Det finns massor av bra spellistor som du kan använda dig av, eller så tar du och gör en egen spellista med din favoritmusik. När du fyllt upp ditt badkar så låt njutningen börja med en enkel varm våt handduk som du lägger över ansikte i ungefär tio minuter då öppnas dina porer och du kan göra en peeling efter för att ta väck döda hudceller.

Leta rätt på ett bra recept på ansiktsmask på nätet, finns hur många som helst. Ta fram något som du tycker ser enkelt och bra ut och gör din egen ansiktsmask. Avokado är annars en bra frukt som du kan använda dig av. Det behöver inte kosta så mycket för att du ska få en skön och avkopplande stund för dig själv hemma.