Att ta hand om sin kropp är något som vi håller på med mer eller mindre hela tiden, vi håller oss rena och fräscha genom att vi duschar/badar, borstar våra tänder morgon och kväll och tar på oss rena kläder. Det är en del av vardagen, sedan så kan vi lyxa till det emellanåt och göra något extra som att gå på spa eller fixa naglarna. 

Ett smittande leende

Ta hand om din kropp

Vi tar hand om vår kropp dagligen, och vi ser till att vår hud sköts om på flera olika sätt. När det kommer till tänderna så brukar ju rutinen vara att borsta dessa morgon och kväll men tyvärr så missfärgas tänderna av de vi stoppar i oss, det kan vara kaffe och te. Än värre för den som snusar eller röker. Som tur är så finns det idag enkla metoder att få sina tänder vitare utan att du behöver besöka tandläkare, kolla upp http://www.crystalwhite.se/, där hittar du produkter för tandblekning som är lätt att applicera själv. Alla är vi olika och alla ser vi olika ut, att pyssla om sin kropp och se till att hud och kropp mår bra är inget som man kanske tänker på utan det bara sker. Det går på rutin så att säga. Att vara vacker är nog något de flesta eftersträvar.

Rätt makeup

Förutom att du fått ett vitare leende med hjälp av tandblekning så kan det vara skönt att lägga en rätt make-up till ditt nya leende. Det finns några enkla regler att följa när man sminkar sig, klicka dig vidare till https://www.bravardag.se/ och få mer tips. Det gäller att få en bra grund genom att använda en bra foundation sedan kan du fixa till med en concealer ojämnheter och få fina linjer, och framförallt lätta upp under ögonen där det kan finnas mörkare partier. Att fixa välformade ögonbryn gör att helheten blir grym och med rätt nyans på dessa så kommer du att skina. Idag kan du även tatuera in ögonbryn om du känner för det. Använd en rouge med en nyans som bara kan anas så får du sköna rosiga kinder. En vattenfast ögonpenna som du tar längst in vid den övre fransraden gör att dina ögon blir distinkta. Lägg på ett lager mascara när du känner dig nöjd med ögonen så lägg ett läppstift som passar ditt nya vita leende.